Bazinul Olimpic Ioan Alexandrescu

Lucrările de reparaţii de la Bazinul Olimpic „Ioan Alexandrescu”, începute la data de 23 iulie, s-au încheiat. S-a început cu vopsirea interioară şi exterioară a grinzilor de susţinere a construcţiei. A urmat repararea şi recondiţionarea linerului, incluzând aici lucrări de eliminare a locurilor de infiltraţie a apei. De asemenea, s-au refăcut vestiarele. Contravaloarea totală a tuturor lucrărilor este de circa 100.000 de euro. Echipa de polo CSM Digi şi-a reluat marti după-amiază antrenamentele în bazin, iar programul pentru public reîncepe în dimineaţa zilei de miercuri.
„Aceste lucrări trebuiau făcute, erau strict necesare pentru ca bazinul să poată funcţiona în continuare în condiţii optime de siguranţă. Bazinul este deja umplut cu apă de câteva zile, dar încălzirea apei şi dozarea exactă a clorului a amânat darea sa în folosinţă. Cu prilejul acestor lucrări, am achiziţionat de altfel o instalaţie de clorinare automată, care va asigura reglarea exactă a concentraţiei de clor necesară în apă”, a afirmat viceprimarul Ovidiu Mureşan, în cadrul unei conferinţe de presă la care au mai fost prezenţi directorul Administraţiei Imobiliare Oradea, Cristian Beltechi şi preşedintele Clubului Sportiv Municipal, Florin Birta.
Încep competiţiile
„Mă bucur că lucrările au fost finalizate la timp. Bazinul este gata să îşi primească sportivii şi echipele care se pregătesc aici, precum şi publicul abonat care practică înotul în bazinul nostru”, a declarat Cristian Beltechi. Florin Birta şi-a exprimat mulţumirea pentru faptul că nu au mai existat întârzieri. „Ieri a sosit la Oradea echipa CN Mediterani Barcelona, care se va pregăti timp de o săptămână cu formaţia campioană a României, CSM Digi. Va fi şi un meci amical între cele două echipe. De asemenea, sâmbătă va începe la Bazinul Olimpic un concurs de înot. Săptămâna viitoare, tot aici se va desfăşura Cupa României şi primul turneu al Superligii de polo. Bazinul nostru îndeplineşte toate cerinţele Ligii Europene de Nataţie, aşa cum era de altfel şi până acum”, a conchis preşedintele CSM.
CN Mediterani Barcelona, fosta echipă a antrenorului CSM Digi, Dorin Costrăş, susţine un stagiu de pegătiri comune cu campioana României, CSM Digi. Cele două formaţii vor juca un meci amical, programat vineri, de la ora 18. Cu acest prilej va avea loc şi prezentarea oficială a lotului echipei CSM Digi Oradea.

Cele mai accesate pagini

Bazinul de inot Olimpia

Cursuri de inot pentru incepatori

Cursuri inot copii sector 4

Cum sa inveti sa inoti ?