Bazinul de inot Olimpia

Bazinul de inot Olimpia !

Inot pentru copii si adulti
Bazinul de inot Olimpia

Bazinul de inot Olimpia se afla in interiorul clubului Olimpia, cu o lungime de 25 m si latimea de 15m, adancimea de ~2m iar temperatura apei in bazin fiind de ~30 grade C iarna si ~28 grade C vara . Apa are un PH cu norme cuprinse intre 7,2 si 8,2 iar concentratia clorului rezidual liber este de 0,5 mg.
Bazinul de inot Olimpia este disponibil cursurilor de inot pentru copii si adulti la nivel de grupa sau in regim personal trainer. Fiind acoperit bazinul de inot Olimpia este deschis atat vara cat si iarna pastrand o temperatura constanta pentru organizarea cursurilor de inot pentru ori ce varsta.

Pentru detalii si inscriere privind bazinul de inot Olimpia:
0723 000 050 - Lector Universitar Dr. Pitigoi Gabriel
0722 201 666 - Asistent Universitar Dr. Petrescu Silviu
Bazinul olimpia este disponibil pentru copii sau adulti !


In bazinul de inot din zona Iancului sunt organizate cursurile de inot pentru adulti. Aceste cursuri presupun o urmarire precisa a cursantilor indiferent de cazuri. Chiar daca iti este frica de apa sau ai o experienta neplacuta antrenorii nostri vor avea rabdare si grija ca tu sa ai parte de cele mai sigure conditii.

Cursuri de initiere si performanta inot

In bazinul olimpia se organizeaza cursuri de initiere inot sau perfectionare !

La bazinul de inot Olimpia poti sa inveti sa inoti de la zero, sau te poti perfectiona indiferent de nivelul la care te aflii. Te asteptam sa ne contactezi, echipa noastra te va integra grupului nostru de clienti !
Initiere inot !

Perfectionare inot !

Contacteaza un antrenor personal pentru bazinul Olimpia !
Daca stii sa inoti si vrei sa te relaxezi fara sa ai nevoie de aseistenta unui antrenor te asteptam la bazinul Olimpia pentru inotul de agrement. Aici poti sa inoti asa cum vrei tu fara sa iti zica nimeni nimic. Totusi trebuie sa stii ca apa in acest bazin depaseste in unele zone 2m. Daca te descurci fara probleme, fa-ti un abonament de agrement si vei plati mai putin pentru a inota mai mult. 

Agrement inot !

Antrenor personal !
Bazinul de inot Olimpia este disponibil atat iarna cat si vara cursurilor de inot pentru copii sau adulti la nivel de grup sau cu antrenor personal. Cursurile sunt organizate de antrenori experimentati, absolventi ai facultatii de Educatie Fizica si Sport.

Cele mai accesate pagini

Cursuri de inot pentru incepatori

Cursuri inot copii sector 4

Bazinul Olimpic Ioan Alexandrescu

Cum sa inveti sa inoti ?