Cursuri de inot la bazinul scolii nr.25


Bazinul de la Școala nr. 25 din sectorul 2 a fost inaugurat!

In acest bazin se organizeaza cursuri inot pentru copii sau adulti cu antrenor personal, ore de recuperare fizica si performanta in inot: polo pe apa si natatie. Deasemenea in bazinul scolii 25 se poate inota de placere - agrement inot - sau sub asistenta unor antrenori de inot experimentati,

Un bazin de înot este mereu un loc unde îți poți petrece timpul liber sau, chiar mai mult decât atât, spațiul în care îți poți dezvolta corpul și sănătatea. Un astfel de bazin s-a deschis recent la Școala nr. 25 din sector 2 zona Obor, acolo unde vor avea loc și ore didactice cu privire la acest sport. Incinta va fi disponibilă zilnic, de luni până vineri, pe toată durata anului școlar.


Este adevărat că a fost un efort al Primăriei Sectorului 2 pentru a deschide un astfel de centru de recreere și învățare a înotului lângă această școală, dar ne place să credem că a meritat tot efortul și localnicii apreciază acest spațiu unde își pot trimite copii sau nepoții pentru a învăța un sport sănătos, un sport de viitor, un sport care dezvoltă tot corpul în cele mai bune și moderne condiții.

În acest bazin se organizează și cursuri înot copii pentru acei micuți care vor să învețe acest sport de la cei mai buni profesori și instructori. De asemenea, aici mai pot fi urmărite și antrenamente ale jucătorilor de polo în apă.
Fiecare lecție de înot durează 50 de minute, cu 10 minute pauză. Acestea sunt întreținute de profesori de tradiție de educație fizică și sport, fiecare lucrând pe porțiuni diferite ale bazinului în funcție de nivelul elevilor.

Pentru cetățenii sectorului 2 și nu numai, acest bazin este o alternativă pozitivă pentru a petrece timpul liber, pentru relaxare, pentru o nouă metodă de educare a copilului dumneavoastră și un spațiu ideal pentru un sport atât de frumos.

Cele mai accesate pagini

Bazinul de inot Olimpia

Cursuri de inot pentru incepatori

Cursuri inot copii sector 4

Bazinul Olimpic Ioan Alexandrescu

Cum sa inveti sa inoti ?