Cursuri inot copii in Bucuresti

Cel mai bun sport la care poate fi înscris un copil, chiar dacă este de o vârstă fragedă, este înotul. 

Pe lângă faptul că dezvoltă poate cel mai bine corpul micuțului tău, această formă de mișcare îi va fi de un real ajutor pe tot parcursul vieții. Suntem puși de foarte multe ori în situația de a ne bălăci în apă sau de a înota, fie că suntem la mare, dar chiar și atunci când mergem la o piscină. 

Cursuri inot copii Bucuresti

Când avem această deprindere de când suntem mici, totul o să pară mult mai ușor odată ce înaintăm în vârstă. Ar fi bine sa inscrieti copiii la cursuri de înot imediat ce acestia vor fi apti pentru a practica acest sport. Specialistii recomanda varsta de 3 ani. Iar dacă starea fizica a copiilor va fi foarte bună, iar musculatura  se va contura frumos încă din copilărie, atunci o să fie mai scutit de eventuale accidentări la oase sau alte cazuri greu de depășit. 

O mare parte din noi am învățat să înotam mai târziu, abia atunci când aveam nevoie de această aptitudine și nu ar fi bine ca și copilul nostru să pățească asta. Pe lângă acest lucru, sunt situații în care putem salva viața celor din jurul nostru dacă știm să înotăm foarte bine pentru că nu multă lume este pricepută la asta. În București s-a deschis un bazin de înot la școala cu numărul 25, în sectorul 2 al capitalei și este disponibil publicului. Acest bazin este frecventat de antrenori de înot cu o experiență bogată în acest sport și este cea mai bună soluție pentru părinții care vor să-și înscrie copiii la un astfel de curs. Bazinul se află la cele mai înalte standarde și este pregătit pentru a primi cât mai mulți copii dornici de a învăța. In bazinul scolii 25 se organizeaza atat cursuri inot copii cat si cursuri inot adulti. Orele pot fi facute la grup sau in regim personal.

Cele mai accesate pagini

Bazinul de inot Olimpia

Cursuri de inot pentru incepatori

Cursuri inot copii sector 4

Bazinul Olimpic Ioan Alexandrescu

Cum sa inveti sa inoti ?