Cursuri inot copii si adulti in Bucuresti sector 2

Pentru că fiecare copil are nevoie de mișcare pentru a se dezvolta din punct de vedere fizic, sporturile pentru aceștia sunt diverse și pot varia în funcție de plăcerile fiecăruia, dar și de înclinațiile părinților și de dorințele acestora pentru viitorul copilului lor.  


Cursuri inot copii in sector 2


De exemplu, la noi în țară, majoritatea părinților își înscriu copiii la fotbal pe băieți și la volei sau handbal pe fete, nu pentru că sunt cele mai bune și recomandate sporturi, ci pentru că acestea sunt cele mai populare în România. 3 motive pentru care să îți înscrii copilul la înot 1. S-a dovedit științific că înotul practicat regulat este foarte sănătos 

 Dacă vă doriți să aveți un copil sănătos și cu o condiție fizică de invidiat, înotul este cea mai bună alegere pentru acesta. Este un sport care pune la treabă toate grupele de mușchi și tonifiază foarte bine corpul. Nu ne dorim să avem un copil gras încă de la o vârstă fragedă, deci un sport ca înotul este cea mai bună alegere. 2. Crește capacitatea plămânilor Pentru a întări sistemul respirator, înotul este o variantă perfectă. Așadar, să își înscrii copilul la niște cursuri de înot nu durează foarte mult timp, dar este un pas care va aduce foarte multe beneficii pentru acesta. 3. Un bun ajutor în curele de slăbire Kilogramele în plus sunt o reală problemă chiar și pentru copii. Aceștia preferă jocurile video și activitățile care nu implică foarte multă mișcare. Acest lucru și alimentația proastă duc la cumularea de kilograme în plus. Înotul este o activitate care antrenează tot corpul și împiedică depunerea stratului adipos. La bazinul scolii 25 aveti posibilitatea de a va inscrie copilul la cursuri inot copii in regim personal sau cu antrenor personal.

Cele mai accesate pagini

Bazinul de inot Olimpia

Cursuri de inot pentru incepatori

Cursuri inot copii sector 4

Bazinul Olimpic Ioan Alexandrescu

Cum sa inveti sa inoti ?