Cursuri inot adulti pentru incepatori si avansati

Cursuri de înot pentru adulți

Clasele sunt concepute pentru toate nivelurile - de la începător la cel mai avansat înotător. Ne asigurăm că antrenamentul acoperă toate grupele musculare. Pe lângă ajutarea tonusul muscular, înotul ajută și la creșterea flexibilității, a rezistenței și a funcției cardiovasculare.

Cursurile de inot cu antrenor personal pentru adulti

Lecțiile private sunt pentru cei care doresc instrucțiuni individuale. Instruirea privată este excelentă pentru persoanele de toate vârstele și nivelurile de calificare. Vă ajutăm în alegerea unui instructor potrivit pentru nevoile dvs., indiferent dacă este vorba de un copil mic care trebuie să învețe cum să plutească sau de un adult căruia îi este frică de apă!

Cursurile de înot pentru adulti la nivel de grup

Elevii de toate vârstele își vor dezvolta abilitățile de bază necesare pentru a prospera la nivelul următor. Învățăm să înotăm distractiv și captivant. Începem cu elementele de baza astfel încât să puteți învăța rapid, eficient, corect si intr-un mod relaxat.

Va punem la dispozitie bazine de inot in care puteti sa va inscrieti la inot, in regim de initiere sau perfectionare, cu antrenor personal sau la nivel de grup. Exista si ore particulare cu antrenor personal pentru cei care doresc sa participe la diferite competitii sportive (triathlon, swimathlon, pentru testarile stewardeselor, etc). Deasemenea punem la dispozitie kientoterapeuti care va vor ajuta in cazul deficientelor fizice sa va tonifiati musculatura in zonele afectate prin exercitii in apa.

Cursuri inot adulti in Bucuresti

Obiective Sportive pentru cursurile de inot:
- învăţarea respiraţiei acvatice;
- învățarea procedeului craul;
- învățarea plutirii dorsale (pluta pe spate);
- învăţarea procedeului spate;
- invăţarea “călcării apei” (picioare bras).
- învăţarea procedeului bras;
- învăţarea săriturii cu braţele înainte (“în cap”).


 

Cele mai accesate pagini

Bazinul de inot Olimpia

Cursuri de inot pentru incepatori

Cursuri inot copii sector 4

Bazinul Olimpic Ioan Alexandrescu

Cum sa inveti sa inoti ?