Reincep cursurile de inot pentru copii la bazinul Scolii nr.25

Reincep cursurile de inot in bazinul Scolii nr.25

Incepand cu data de 11 ianuarie 2021 redeschidem bazinul Scolii nr.25 pentru reluarea tuturor activitatilor. Abonamentele aflate in curs se vor prelungi cu valabilitatea necesara, iar conditiile vor fi imbunatatite asa cum v-am obisnuit in fiecare an dupa mentenanta anuala.

Cursuri inot la scoala 25 

Bazin de inot este acoperit, disponibil pentru:

Cursuri inot copii

Cursuri inot adulti

Antrenor personal

Aqua Gym

Recuperare fizica

 Polo si Natatie

Care sunt preturile bazinului de inot?

In bazinul scolii 25 sunt organizate cursuri de initiere inot, perfectionare si performanta in natatie si polo. Atat adultii cat si copiii vor inota pe culoare diferite in functie de nivelul fiecaruia. Preturile difera in functie de asistenta dorita.

Localizarea bazinului de inot:

Adresa bazinului este: Strada Ghinea Brătăşanu nr. 7. Intrarea se face prin Strata Litovoi Voievod aflata in spatele Scolii nr.25.

Cum arata bazinul de inot ?

Bazinul de înot se află într-o clădire nouă, construită lângă Școala Gimnaziana nr.25. Bazinul de înot are o adâncime variabilă între 1,20 şi 1,80 m şi o dimensiune de 25 x 12,5 m. Este prevăzut cu 5 culoare de 2,5 m lăţime şi cu blocstarturi la capătul de 1,80 m adâncime în conformitate cu normele europene. De asemenea, cursantii care vor folosi acest bazin de înot vor avea acces la 2 vestiare, diferenţiate pe sexe, prevăzute cu dotări moderne, duşuri şi grupuri sanitare, iar profesorii vor avea propriul vestiar. Totodată în clădirea care adăposteşte bazinul de înot se regăseşte şi un cabinet de prim ajutor. Capacitatea acestuia este de 65 de persoane, construcţia fiind proiectată pentru a fi utilizată simultan de  cursanti, împreună cu profesori şi personalul de întreţinere. Temperatura apei este reglată automat între 28 – 32 de grade Celsius.

 

Inainte sa completati formularul, daca exista nelamuriri accesati pagina celor mai frecvente intrebari. Pentru alegerea altei locatii in Bucuresti vizualizati lista completa cu bazinele de inot din Bucuresti.

Cele mai accesate pagini

Bazinul de inot Olimpia

Cursuri de inot pentru incepatori

Cursuri inot copii sector 4

Bazinul Olimpic Ioan Alexandrescu

Cum sa inveti sa inoti ?